sâmbătă, 6 martie 2010

SIDA nu a existat niciodata?!



Aici, initial, a fost postat articolul "SIDA nu a existat niciodata?", articol ce punea sub semnul intrebarii existenta maladiei SIDA, semnat de Dr cercetator Mihai Alecu. Articolul a circulat multa vreme prin intermediul postei electronice.

Astazi am primit de la Fundatia Medicala Romana, informatiile de mai jos:

"Acest articol este un caz odios de plagiatura a unei lucrari de o viata a Prof. Mario Michelangelo Stromillo Ph.D. M.D., articol cunoscut in toata lumea si publicat in: ziarul “United States Medical Information Service”, in enciclopedia “Stromillo’s Encyclopedia of Biological Medicine”, si de sine statator “SIDA – cel mai mare scandal al secolului” sub cod ISBN 978-606-92178-0-1, articolul poate fi gasit si la adresa http://www.romanianmedicalfoundation.com/3/noutati-editoriale/. Aceasta actiune este caz penal deoarece Dl. Alecu nu a lucrat cu cercetatorii enuntati in articol si nici la institutiile la care activau acestia. In baza legii Presei Internationale autorul Mihai Alecu trebuie sa recunoasca in scris ca a plagiat acest articol punand in evidenta numele autorului real al articolului.
In atentia amira-sanatate: va rugam stergeti acest articol care este un evident plagiat al muncii si sacrificiului Prof. Mario Michelangelo Stromillo."

In urma primirii acestei informatii, am decis sa sterg articolul in cauza. Daca doriti sa-l cititi, il gasiti AICI.


Ne cerem scuze Prof. Mario Michelangelo Stromillo si ii dorim mult succes in continuare.

Multumim Fundatiei Medicale Romane


9 comentarii:

  1. le Dr. M. Alecu din 1987 şi pină în prezent ştiinţa a avansat iar Dvs. aţi rămas în urmă. Stimaţi citirori, HIV există! Este un Retrolentivirus iar morfologia şi patogenia lui sunt foarte bine cunoscute în prezent. Gripa aviară a evoluat în efectivele de păsări din Romania în anul 2005, virusul a fost identificat în I.D.S.A. Bucureţti şi confirmată tulpina H1N1 de către Laboratorul Internaţional de Referinţă din Anglia.Dar să ne întoarcem la HIV. Primul virus din cele 7 Lentivirusuri a apărut în Continentul African cu 300 de ani în urmă iar boala s-a manifestat ptr. prima dată la pisici. Se cunosc în prezent HIV - om, AIEV- cai, MVV- oi, CAEV- capre, FIV - feline, BIV - bovine, SIV - simian, deci 7 virusui studiate morfologic inclusiv la microscopia electronică, din plin! Rolul mitocondriei o cunoaşte tot omul dar din cîte am învăţat ea nu este în stare să determine formare de anticorpi, chiar în disfuncţii energetice. Toate secvenţele antigenice ale HIV şi nu numai au fost izolate şi studiate. A, că nu s-a obţinut pînă în prezent un vaccin anti SIDA este adevărat, dar ştiţi de ce? Ptr. că Deriva antigenică specifică acestui grup de virusuri nu permite acest lucru, adică virusul după fiecare multiplicare-şi schimbă secvenţa antigenică de suprafaţă iar organismul nu -l mai recunoaşte, adică anticorpii formaţi pentru vechea tulpină nu mai sunt specifici ptr. cea nou apărută.
    Că încă mai sunt necunoscute în acest domeniu este adevărat.Nu deyinformaţi lumea. Mai citiţi!
    Stima
    A.H.
    medic veterinar primar
    Doctor în ştiinţe

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate D-le Dr A.H, va multumesc pentru acest comentariu. Informatiile si precizarile aduse, sunt foarte importante. Sper sa mai am placerea sa cititi si eventual sa comentati articolele prezentate aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest articol este un caz odios de plagiatura a unei lucrari de o viata a Prof. Mario Michelangelo Stromillo Ph.D. M.D., articol cunoscut in toata lumea si publicat in: ziarul “United States Medical Information Service”, in enciclopedia “Stromillo’s Encyclopedia of Biological Medicine”, si de sine statator “SIDA – cel mai mare scandal al secolului” sub cod ISBN 978-606-92178-0-1, articolul poate fi gasit si la adresa http://www.romanianmedicalfoundation.com/3/noutati-editoriale/. Aceasta actiune este caz penal deoarece Dl. Alecu nu a lucrat cu cercetatorii enuntati in articol si nici la institutiile la care activau acestia.
    In baza legii Presei Internationale autorul Mihai Alecu trebuie sa recunoasca in scris ca a plagiat acest articol punand in evidenta numele autorului real al articolului.
    In atentia amira-sanatate: va rugam stergeti acest articol care este un evident plagiat al muncii si sacrificiului Prof. Mario Michelangelo Stromillo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni doctorul in cauza Mihai Alecu a recunoscut in scris "plagiatul" ,a "platit" cumva faptul ca a dezinformat (cu sau fara premeditare - e la fel de grav !) ?
    Am inteles ca e activ si are un comportament care nu are nici o legatura cu calitatea de doctor,cu cea de om nici atit.Oare nu exista nici o lege care sa permita "penalizarea" acestui gen de caracter ? Pentru ca in contextul dat a unei societati corupte si imorale undeva ramine intrebarea "DAR DACA DOCTORUL MIHAI ALECU are dreptate ?"

    RăspundețiȘtergere
  5. dle medic veterinar A.H. puteti sa raspundeti la urmatoarele doua intrebari:
    de ce peste 1000 de profesori,doctori,medici(jurnalisti)care au studiat zeci de ani biologie moleculara,virusii,care sau petrecut aproape o viata la microscop si-au depus semnatura,fiind de acord ca hiv nu cauzeaza sida(kary mullis-inventator pcr,laureat nobel ptr inventie,peter duesberg-a izolat pt prima data o gena a celulei canceroase)?
    de ce in kitul de utilizare a testelor hiv se specifica clar ca acestea nu sunt destinate punerii diagnosticului infectiei hiv?

    RăspundețiȘtergere
  6. atata nesiguranta,atata incertitudine legata de acest subiect si cu siguranta atatea miliarde de dolari risipite in vant si atatia cercetatori si conducatori ai companiilor farmaceutice au devenit multimilionari!!!pt ce?nu au salvat nici macar o viata si au omorat cu siguranta milioane de oameni cu otravurile pe care le-au prescris sub forma de medicamente gen zidovudina(azt)care a fost conceput in vederea tratarii cancerului nicidecum a sida!pe langa faptul ca pacientii cu sida aveau sistemul imunitar compromis din cauza scaderii nr de cd4,li s-a mai administrat si azt(ucigas adn)sa-i termine cu totul!ceva pute intradevar legat de acest hiv,dar pute rau de tot!ma intreb cum de se stie ca hiv sufera mutatii si mai stiu eu ce cand virusul nu afost niciodata purificat ci doar izolat in cultura?oare cum?bine spunea peter duesberg:doar pt faptul ca nu am avut mijloacele necesare sa ne uitam dupa retrovirusi nu inseamna ca ei nu au existat de mii de ani!probabil hiv exista de mii de ani si face tot atat rau cat a facut si atunci!sa nu uitam de ex ca frecventa altor boli precum cancerul,leucemia etc a crescut in ultimii 20 de ani de cateva zeci de ori!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar sunt cam disperati sa dea articolul jos. Nu ajungeau aici daca nu era un adevar la mijloc, pt ca in romania oamenilor nu le pasa. Cred ca domnul Mihai Alecu stia ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Testele de diagnostic pun in evidenta prezenta infectiei cu virusul HIV, fie prin depistarea virusului,fie prin depistarea prezentei anticorpilor specifici. Aceste teste de diagnostic arata existenta infectiei dar nu a bolii SIDA. Boala SIDA este declarata atunci cand testele de laborator sant pozitive + exprimarea clinica ( carcinomul Koposi, tuberculoza, diareea, pneumonia cu pmeumocistis carinii etc).In absenta exprimarii clinice, testele de laborator iti pot spune ca exista doar infectia(HIV)fara boala(SIDA). VB

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre Dl Alecu nu poti decat sa repeti cuvintele lui Giordano Bruno : "Sancta Simplicitas" - atunci cand o batranica a alergat sa puna si ea cateva crengute la rugul unde era ars Giordano.

    RăspundețiȘtergere